RVS Koffiemok met naam van Yoursurprise review

Koffie slurpt extra lekker in een goede koffiemok, daarom test de Koffieslurper voortaan deze ook! We beginnen met de RVS Koffiemok van Yoursurprise, gepersonaliseerd door de Koffieslurper

RVS Koffiemok met naam van Yoursurprise review

8

Materiaal

8.5/10

Onderhoud

8.0/10

Slurpscore

8.0/10

Prijs / kwaliteit

7.5/10

Voordelen

  • Zeer licht gewicht
  • Slurpt lekker weg, dunne constructie
  • Sterk en vaatwasserbestendig
  • Koffie koelt niet snel af

Nadelen

  • Geen eigen logo toe te voegen

De Koffieslurper heeft nog nooit uit een RVS koffiemok geslurpt, ditmaal voorzien van Koffieslurper tekst.

Een echte Koffieslurper heeft ook een Koffieslurpermok nodig om de koffie goed te kunnen slurpen. Mijn eerst oog viel op de gepersonaliseerde koffiemokken van Yoursurprise.

De Koffieslurper RVS koffiemok van Yoursurprise

is het lekker koffieslurpen uit de RVS Koffiemok met naam van Yoursurprise? De Koffieslurper gaat op onderzoek uit.

Koffiemok specificaties

Eerst de specificaties van Yoursurprise, wat belooft deze koffiemok aan de Koffieslurper?

Koffiemok met naam eigenschappen

Materiaal: hoogwaardig RVS
Afwerking: met hoogglans coating
Hoogte: 8 cm
Diameter: 7 cm
Inhoud: 175 ml
Personalisatie: met naam en/of andere tekst
Bedrukking: haarscherp en waterbestendig
Extra: extreem licht en onbreekbaar
Was je RVS mok met de hand om hem nog langer mooi te houden

Wat de Koffieslurper aansprak aan deze koffiemok is dat er 175ml koffie in past, een lungo is 110ml, dus dan is er nog genoeg ruimte over om te slurpen.

Het RVS materiaal is licht en ligt lekker in de hand en kan ook gewoon in de vaatwasser.

Ontwerpen van de Koffiemok met naam

Het ontwerpen van de RVS koffiemok is makkelijk bij Yoursurprise.

Er kunnen 2 verschillende designs gekozen worden op het gebied van Koffieslurpen. Er zijn nog meer dan 10 andere designs, maar deze waren niet Koffieslurper gerelateerd en vielen dus af!

Bij het eerste design was het alleen mogelijk de tekst op de koffiekop en de tekst aan de onderkant aan te passen. De Koffieslurper zou er dus van kunnen maken “But First, De Koffieslurper, needs his coffee” leuk, de Koffieslurper heeft toch gekozen voor onderstaand design.

Bij het tweede design van Yoursurprise kon de Koffieslurper zijn tekst wel mooi kwijt, deze is het dus geworden met de tekst.

“Koffieslurper”, “Waar koffie wordt geslurpt”.

Hoe slurpt de mok? De Slurpscore

De Koffieslurper introduceert de Slurpscore. De Slurpscore is een combinatie van gebruikgemak, drinkgemak van de koffiemok of koffiebeker.

De RVS koffiemok van Yoursurprise ligt lekker licht in de hand, het handvat heeft een goede stevige greep. De inhoud van 175ml is ook ruim voldoende voor de lungo van de Koffieslurpen.

Het koffieslurpen gaat lekker uit de RVS Koffiebeker door de dunne constructie, zodat je een goede slurpkracht kan zetten. De koffie koelt niet direct af in de beker dat is ook een voordeel, voor het drinken van een Espresso is deze RVS Koffiemok van Yoursurprise echter te groot.

De Koffieslurper gaat op zoek naar een kleinere gepersonaliseerde koffiemok. Heb jij een idee? Laat het de Koffieslurper weten via het contactformulier.

Onderhoud RVS Koffiemok

Het onderhouden van de RVS Koffiemok is simpel. De Koffieslurper gooit hem gewoon in de vaatwasser, na 4 weken en een stuk of 10x in de vaatwasser is de print nog steeds uitstekend.

Yoursurprise raadt zelf aan de RVS Koffiebeker met de hand te wassen, maar daar is de Koffieslurper te lui voor.

Slurptip: spoel de RVS koffiemok direct na het koffieslurpen om, door gebruik van RVS laat de koffie geen sporen na, scheelt weer een ritje in de vaatwasser!

Conclusie RVS Koffiemok met tekst

De Koffieslurper is zeer tevreden met de RVS Koffiemok met tekst van Yoursurprise, het enige minpuntje is dat het logo van de Koffieslurper niet op het RVS kon worden geprint.

De RVS Koffiemok is makkelijk schoon te maken, slurpt de koffie lekker weg, licht en sterk. Perfecte combinatie van eigenschappen voor een koffiemok als je het de Koffieslurper vraagt.