Koffievoordeel Black Friday 2023

Wat zijn de beste black friday koffiebonen deals bij Koffievoordeel.nl? De Koffieslurper heeft het voor je uitgezocht

Koffiebonen scoren tijdens black friday

Beste koffieslurpers! De Koffieslurper heeft voor jullie de Black Friday deals van Koffievoordeel onder de loep genomen en voor jullie de beste combinaties die de moeite waard zijn op een rijtje gezet.

Eigenlijk de beste aanbieding voor iedere beginnende of gevorderde Koffieslurper is de 4KG Mysterybox Koffiebonen

4KG koffiebonen aanbieding koffievoordeel

Mysterybox – Koffiebonen 4KG

Voor 30 euro krijg je bij deze Koffievoordeel Black friday deal:

 • 4,05kg koffiebonen van 5 verschillende smaken
 • 2 extra goodies, wat dat ook moge zijn

Als jij net als de Koffieslurper wel houdt van een slurp in nieuwe smaken, is dit je kans. De Koffieslurper heeft deze koffiebonen deal in ieder geval besteld.

Koffievoordeel Black friday aanbiedingen

De Koffieslurper ziet op de website van Koffievoordeel 2 verschillende black friday codes. Ze hebben een 2+1 gratis of 3+1 gratis met de codes 2PLUS1 en 3PLUS1.

Als jij net als de Koffieslurper kan rekenen, is de 2Plus1 aanbieding 33% korting en de 3PLUS1 aanbieding 25% korting, dan zou de Koffieslurper altijd voor de 2Plus1 aanbieding gaan.

Wat is het koffieaddertje onder deze deal? De Koffieslurper zoekt het voor jullie uit!

Koffievoordeel 2+1 en 3+1 Black Friday 2023 aanbieding

De Koffieslurper pakt de Koffievoordeel Black Friday pagina er even bij, zoals je direct kan zien gelden de codes niet voor ieder merk koffie.

Koffievoordeel Black Friday 2023 deals

Deze koffiemerken zijn in de aanbieding in de 2PLUS1 BF aanbieding

 • Gran Maestro Italiano
 • Celeste d’Oro
 • Lavazza
 • Altezza
 • Australian
 • Highlands Gold

De Koffieslurper vindt het niet erg dat sommige bekende merken niet meedoen met de 2+1 aanbieding, want de minder bekende merken slurpen in de meeste gevallen net zo lekker weg als de bekende merken zoals Illy, Dolce Gusto en Starbucks koffie.

Gelukkig zijn alle zetmethodes vertegenwoordigd in de BF deal. Je kan dus goedkoop slurpen op de manier wat jou uitkomt. De koffiebonen, koffiecups, koffiepads en de filterkoffie zijn allemaal in de aanbieding.

De 2+1 aanraders van de Koffiesluper

Als je zeker wil zijn van een bakkie pleur met een krachtige smaak, dan is de Celeste d’Oro lijn van Koffievoordeel een goede optie. De Celeste d’Oro Finest Intense Koffiebonen heeft bij de Koffiesluper een ruime voldoende gescoord en dus een aanrader.

Je hebt nu al voor €36,98, 3KG van deze krachtige espresso met een vleugje pure chocoladesmaak.

Deze koffiemerken doen mee aan 3PLUS1 aanbieding

 • Illy
 • Segafredo
 • Douwe Egberts
 • Starbucks
 • Cafori
 • Dallmayr
 • L’OR Espresso

Zoals je net als de Koffiesluper kan zien, zijn de bekende merken Illy, Segafredo, Starbucks en good old Douwe Egberts van de partij in de 3+1 black friday crew. Cafori & Dallmayr zijn ook voor de Koffieslurper nieuw, dus daar kan de Koffiesluper geen uitspraken over doen. Over de rest natuurlijk wel.

De 3+1 aanraders van de Koffiesluper

Zoek je een gewoon een licht fruitige espresso die ook in een Lungo goed te slurpen valt? Dan kan de Koffieslurper de Lavazza Qualita Oro aanbevelen. De medium branding kan de Koffieslurper ook bekoren, geen vet, meer karakteristieken van de koffieboon zelf komen dus naar boven. Lees vooral de uitgebreide review van de Lavazza Qualità Oro koffiebonen.

Met de koffievoordeel black friday actie haal je dus al voor €35,10, 3KG kwaliteitsbonen uit van de Italiaanse koffiebrander in huis.

De BF deals Koffievoordeel conclusie

De Koffieslurper is blij verrast met de aanbiedingen van Koffievoordeel dit jaar, ja het kan goedkoper, maar heb je dan ook een lekker bakje pleur? De verzending hebben ze gratis gemaakt en bovenop de korting kan je voor een lekker prijsje de koffie voor de komende maanden binnenhalen.

De Koffieslurper heeft de Mysterybox koffiebonen 4KG besteld, hopelijk zal dat wat nieuwe koffies opleveren die de moeite waard zijn om te reviewen. Die zien jullie koffieslurpers dan verschijnen op de website.

Laat de kans op een leuke voorraad koffie niet schieten deze black friday, zorg dat je niet zonder komt te zitten maar grijp de kans deze week met de Koffievoordeel black friday deals.