Gran Maestro Italiano – het koffiemerk uitgeslurpt!

Je bent als echte Koffieslurper online vast en zeker Gran Maestro Italiano koffie tegengekomen! Als het op koffiemerken aankomt, is dit een naam die de Koffieslurper is opgevallen.

Het koffiemerk wordt door verschillende online aanbieders in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland verkocht en is niet in de supermarkt te vinden.

Dit merk staat bekend om goede kwaliteit koffie, betaalbaar te houden voor iedereen. De Koffieslurper duikt voor jullie in het merk Grand Maestro Italiano

Het logo van Gran Maestro Italiano koffiemerk

Dit merk heeft de Italiaanse koffiecultuur als basis, een symbool van authenticiteit en traditie. Met elke slok waan je je in de schilderachtige steegjes van Italië, waar de geur van vers gezette koffie in de lucht hangt.
Dit willen alle Koffieslurpers natuurlijk een keer ervaren.

Gran Meastro Italiano verkoopt alles wat de Koffieslurper nodig heeft, gemalen koffie, koffie-capsules, koffie-pads en natuurlijk koffiebonen.
Ze gebruiken arabica en robusta koffiebonen als basis en hebben 100% arabica koffies en blends van beide koffiebonen.

De Koffieslurper kan niet de herkomst van alle soorten koffie traceren, maar de meeste koffiebonen komen uit Colombia, Brazilië of Midden- en Zuid-Amerika.

De Koffieslurper zal je nog meer vertellen over dit koffiemerk. Vergeet ondertussen niet de Gran Maestro Italiano Koffiebonen review van de Koffieslurper te lezen om jouw perfecte koffieboon van Gran Maestro Italiano te ontdekken.

Koffieproducten van Gran Maestro Italiano

Nespresso Compatibele Capsules

De Nespresso-compatibele capsules van Gran Maestro Italiano – een symfonie van smaken! Elk capsuletje is een klein wonder, perfect voor de snelle genieters onder ons. Ideaal voor die momenten waarop je geen seconde te verliezen hebt, maar toch hunkert naar een kopje van sublieme kwaliteit.

Gran Maestro Italiano heeft wel 11 verschillende smaken koffiecapsules voor de Nespresso.

20% korting op proefpakket: Gran Maestro Italiano

Gemalen Koffie: Eenvoud en Kwaliteit

Gemalen koffie – oh, de prachtige eenvoud ervan! Dit is de keuze voor de traditionele zielen, die genieten van het ritueel van het koffiezetten. Gran Maestro Italiano heeft ook gemalen koffie. Geen poespas, gewoon pure, ongefilterde kwaliteit in je kopje.

 • Gran Maestro italiano – Originale in 500gram en 1kg
 • Gran Maestro Italiano – Decaffeinato

Premium Kwaliteit Koffiebonen

De premium koffiebonen… ah, de zwarte diamanten van Gran Maestro Italiano! Elke boon is een belofte van een sensationele smaakervaring. Perfect voor de kenners die elke dag thuis willen transformeren in een barista-waardig avontuur.

20% korting op proefpakket: Gran Maestro Italiano

Dolce Gusto Compatibele Capsules

De Dolce Gusto-compatibele capsules variëren in smaakprofielen, waarbij elk een unieke koffie-ervaring biedt. Deze capsules zijn een perfecte mix van gemak en diversiteit, geschikt voor elke smaakvoorkeur.

Senseo Compatibele Pads

de Senseo-compatibele pads – een ode aan consistentie en gemak. Gran Maestro Italiano tilt dit naar een hoger niveau, zodat elke slok voelt als een hartelijke omhelzing van jouw favoriete koffie.

Gran Maestro Italiano Senseo-pads in Originale, Intenso en Extra Forte

Gran Maestro Italiano koffie aanbiedingen

De Gran Maestro Italiano voor de beste prijs is natuurlijk wat de Koffieslurper wil. Gelukkig zijn deze koffiebonen regelmatig in de aanbieding bij Koffievoordeel.nl en kan je ze voor ongeveer 15,- per kilo in huis halen.
De Koffieslurper heeft zelf het proefpakket van 8 soort Gran Meastro Italiano koffiebonen besteld om te reviewen, zodat jullie weten welke koffieboon het beste met jouw smaak overeenkomt.

Certificering van Gran Maestro Italiano

Alle verschillende soorten koffie van Gran Maestro Italiano zijn Rainforest alliance gecertificeerd en dragen ook het keurmerk Climate Neutral Certified. De Koffieslurper zal beknopt de keurmerken bespreken voor degene die door alle keurmerken de koffieplant niet meer zien.

Climate Neutral keurmerk

De Koffieslurper houdt van beknopte informatie! Hier zijn de essentiële punten over het Climate Neutral Certified-keurmerk:

 • Doel: Netto nul broeikasgasuitstoot in 2050, in lijn met het Parijs-akkoord.
 • Eisen: 25% reductie van broeikasgasuitstoot in 2030, compensatie van resterende uitstoot.
 • Focus: Voornamelijk op klimaatimpact, minder op andere milieuaspecten.
 • Toepassingsgebied: Koffie, zuivel, fruit.
 • Controle: Onafhankelijke organisaties controleren naleving.

De Koffieslurper ziet dat dit keurmerk echt een stap vooruit is in het verduurzamen van onze geliefde producten. Door bewust te kiezen voor koffie, thee en chocolade met dit keurmerk, dragen we bij aan een beter klimaat. En zeg nou zelf, wat smaakt er nou beter dan een kopje koffie dat ook nog eens goed is voor onze planeet?

Rainforest alliance keurmerk

Als echte liefhebbers van koffie zijn we niet alleen gepassioneerd over de smaak, maar ook over de impact die onze geliefde zwarte goud heeft op de wereld.

Dit certificaat, een symbool van verantwoorde landbouw en ethische praktijken, zorgt ervoor dat onze koffie niet alleen heerlijk smaakt, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor zowel de koffieboeren als onze planeet.

Hier zijn enkele kernpunten die de essentie vangen van wat Rainforest Alliance Certified Coffee voor ons koffieslurpers betekend.

Hier zijn de belangrijkste punten:

 • Belang van het Certificaat: Goed voor mens en planeet, met strenge milieunormen, sociale en economische criteria.
 • Duurzame Praktijken: Bevordering van klimaatverantwoord verbouwen en regeneratieve landbouwpraktijken.
 • Menselijke Rechten: Focus op de rechten van boeren en arbeiders, inclusief maatregelen tegen kinderarbeid en discriminatie.
 • Klimaatimpact: Aanpakken van klimaatverandering door klimaatverantwoorde methoden zoals schaduwplanten en waterbeheer.
 • Levensonderhoud Boeren: Verbetering van productiviteit en winstgevendheid, hogere inkomsten voor gecertificeerde boeren.
 • Bescherming van Bossen en Biodiversiteit: Strengere eisen om ontbossing te voorkomen en biodiversiteit te verhogen.

Deze punten tonen aan hoe de Rainforest Alliance bijdraagt aan een duurzamere koffiesector, waarbij niet alleen de koffie zelf, maar ook de mensen en het milieu centraal staan